Fikk 3 bursdag-feiring iår!!!

Det er min bursdag idag! Hvor gammel ser jeg ut??
På ettermiddagen på min bursdag ble det kjempegod Indisk buffê som jeg spiste meg super-mett på. Veldig fin restaurant var det også, Mandy tok meg nemlig ut på Middag på en ny restaurant som ligger i Torgata ved Eldorado (husker ikke hva den het), men likte maten og prisene, så det var nok ikke siste gang jeg spiste der.

 


Etterpå møtte vi Jenny og deltok i en Quiz-konkurranse på Treffen Bar på Tøyen. Endel vanskelige spørsmål, som gjorde at vi endte på nest-siste plass (Juhuu, vi kom ikke på siste!!) Spilte så litt biljard, gikk hjem og så på en film. En behagelig bursdag uten stress med andre ord.


TEAM 31 (eller 3 for 1?)
Dagen derpå ble det en liten familie-burdagsfeiring (min tredje bursdagsfeiring faktisk, siden jeg feiret den første gang i Singapore hos min søster for et par uker siden). Mandy hadde lagd sin berømte pasta-rett, og vi spilte Kjendis-spillet etter å ha spist. Veldig koselig var det, men desverre så ble Anna (konen til Pappa)  dårlig pga matforgifting av en kylling hun hadde spist dagen i forveien. Sett bort i fra det, så hadde vi det veldig fint.


Fine gaver fikk Dexter ;)


Husvik Gutter ;)Husfruen Mandy, hun passer vel rett inn i 50talls stil?!

Mandy er stolt over sin hårsveis :)

Senere kvelden koste vi oss med godteri og filmen `The Help`. Som dere vet er Mandy  veldig glad i filmer fra 50tallet. Selv om filmen er fra 2011, historien er tatt ut fra svart&hvit konflikt i Amerika på 50tallet. Filmen var morsom, trist og læerik. Mye gode og vonde ting som skjedde i den tiden, har vært kult å kunne dra tilbake i tiden og se hvordan det virkelig var å leve i ´The Golden Years´.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits