Bjørkelangen Musikkfestival Del.1

Nå har vi hatt en god pause med blogging i det siste, og det kommer kanskje til å bli en god stund til med litt lite blogging. Siden både Mandy og jeg har begynt på kurs, pluss at vi flytter til Oslo om et par ukers tid. Men i helgen som var, var vi på Bjørkelangen musikkfestival, og det hadde jeg lyst til å skrive litt om..

På fredagskvelden hadde vi et lite voerspiel hjemme hos oss på Fosser, vi var bare tre stykker, -etterhvert ble vi fem. Men små voerspiel er ofte de hyggeligste synes i hvertfall jeg. I 22 tiden kom vi oss ut til bjørkelangen og sjekket ut de forskjellige teltene. Mandy og jeg likte oss best i teltet ved busstasjonen, og da mener jeg ikke metall-teltet. Dit gikk vi ikke engang innom i frykt for å bli slaktet levende, noen ble slaktet er jeg sikker på ( en gremlins kanskje, hørtes jo sånn ut fra utsiden). Nei jeg mener jo såklart teltet hvor svenske band sang norsk musikk, de var ganske gøye å danse til. Noe som du kan se på bildene i Indre Akershus Blad, fordi Mandy og jeg ble tatt et bilde av mens vi danset. Du kan faktisk se på bildet at vi har det gøy, men dansestilen min ser utrolig komiskt ut (bildet ser faktisk latterlig ut)..Traff ikke så veldig mange kjente på fredag, og noen av de jeg traff kjente ikke igjen meg engang. Min bestevenn fra 1. til 3. klasse kjente meg ikke igjen selv etter jeg fortalte at vi var bestevenner på barneskolen. Har jeg virkelig forandret meg så mye...? Jeg derimot klarte å kjenne igjen mange, bare synd at jeg aldri husker navn, bare fjes. Alltid awkward å møte på folk uten å huske navnet, men enda verre er det å ikke huske personen i det hele tatt (da er det best å late som om du husker personen allikevel, og bare finne på en unnskylding for å gå).

Vi tok turen hjem i 2-tiden for å lagre krefter til neste dag, men det ble jo et lite nachspiel med mere alkohol. Noe som resulterte i at vi var utroooolig trege til å komme igang neste dag. Etter mange timer med å manne seg opp til en ny kveld, fant vi oss ferdig pyntet og klar for mer. Og lørdagen var absolutt mer folksom enn fredagen.  Traff enda flere kjente, ble også kjent med noen nye hyggelige mennesker som vi avtalte å gå ut sammen lørdagen etter.


Vi blir kjent med noen herlige mennesker også :)

 

Heldig som jeg var klarte jeg å få tak i en T-skjorte som en av svenskene fra bandet kastet ut fra scenen

 

I et annet band var det en felespillende jente som strippet (delvis) og spilte samtidig, og hun kastet trusen til meg. (Syntes folk jeg var litt tynnkledd den dagen tro?)

 

Until next time
2 kommentarer

camilovestvdandspn

31.08.2011 kl.19:47

Hadde dere en koselig pause?

Mandy Dexter

31.08.2011 kl.20:01

camilovestvdandspn: Vi trengte en liten pause, og det var fint. Men kommer til å være mye opptatt fremover, så kan bli lite blogging.

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits