Weekend with Playboy & Reggae

Lørdag var vi på ett års dag til vår lille enesten niese. Det var mange barn som springer rundt og blåser såpebobler. Den som var flinkest med å blåse største boble var jo Dex ;) God mat og kaker var det også. 

 Senere dro vi til Oslo på vorspiel hos våre kjære svenke venner. Dem har flyttet inn i ny leilighet, den var kjempe stor og gammel. Eg took noen tykisk shots og så var eg klar på byen når klokken var halv 8! Ut over kvelden var ting bare "blurry" for meg :S Vi gikk ut til utestedet "Hausmania", den var vel mer kjeller club enn utested. Det var kjempe varmt inne og de spilte bare reggae musikk. Det var mange fargede folk og hippier der. Lukten av "weed" var i luften.  Kanskje det var bevisst, så at du følte du var i Jamaica?

På søndag var vi ganske reduserte. Vi kjøpte oss "bryani" (en indisk rett som er godt og stekt) og koset oss hjemme på sofa. Vi fant "Playboy Mansion" Xbox spill hos en kompis og eg endte opp å spille den i 5timer strekk. Spillet gikk ut på å få "playboy" bladet ut hver mnd mens du lever som Huge Hefner og feste hver dag. Veldig likt sims men du kan se han har sex med playboy jentene! 

 
Dette var vår helg. Hvordan var din helg? Men nå må eg pakke ferdig for vi dra nemlig ned til Eigersund imorgen. Det blir godt å komme hjem til mamma hvor hun lager god middag hver dag. Ok ikke minst god internett (vårt internett har vært teit i helgen derfor ble lite blogging). 

TTYL!

XOXO

 

 

Stikkord:

Én kommentar

Camilla

04.07.2011 kl.20:26

Kule kaker:D Fine bilder.

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits