Hyttetur

Etterpå reiser vi til hytta vår i Sverige. Jeg pleier å reise dit sånn omtrent én gang i året, men jeg skulle gjerne ha vært der oftere. Fordi det er et fantastisk sted som ligger helt for seg selv midt i skogen. Det er også en liten innsjø rett utenfor som vi pleier å bade i, fiske og padle kano. Egentlig var det et småbruk en gang i tiden, så det står en låve der også (kanskje vi skulle ha satt i gang et låveball, køntri-style). Så finnes det sengeplasser til 12-14 personer der, så det har hendt at vi har hatt noen livate fester der også. Men det beste av alt er at det ligger bare en times kjøretur unna, så man kan liksom dra hjem når det passer seg, eller dra dit på en impuls-handling.

Det man kanskje kan utsette på hytta er at det ikke er noe innlagt vann, det er ikke noe dusj eller vannklosset. Men jeg synes jo det er en del av sjarmen av det å dra på hyttetur, å vaske seg i sjøen og benytte seg av utetoalett. Tror ikke mannfolka bryr seg så mye av mangelen på vann, men damene kan ha en tendens til å klage. 

Denne hytta har vært i familien omtrent siden jeg ble født, så den betyr veldig mye for meg. Jeg har tilbrakt mange fine og mange ville stunder der, og håper på mange fler. Og ser ikke bort i fra at også denne helgen kan bli minneverdig.Dette er en gjeng som dro sammen i fjor

 

Kommer nok noen bilder fra turen til uka

Dexter

 

 

Stikkord:

2 kommentarer

kawaiicupcakes :3

17.06.2011 kl.15:48

Kose dere da :D

Camilla

17.06.2011 kl.18:42

Ha det kjempe fint:)

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits