¨X-men: First Class¨ var en første klasses film

Nesten alle filmer som har med jødeutryddelsen å gjøre, blir en kassasuksess. Og denne filmen er ikke noe unntak. Vi får et lite innblikk i begynnelsen av filmen av hvorfor Magneto har blitt den han er. En liten jødegutt som blir skilt fra sin mor og blir eksprimentert på av nazi-tyskere er jo en perfekt oppskrift for å lage en ¨bad guy¨. Man får veldig medfølelse for Magneto. Han og Xavier blir veldig gode venner. Og det var nesten som at jeg håpet på at han skulle holde seg på den gode siden, men etter å ha sett de forrige tre filmene visste jeg jo at det ikke kunne skje.

Xavier var seg selv lik, selvom han her er flere tiår yngre enn det vi er vant til å se han i, oppfører han seg som om han skulle være en oldning. Vi får også se hvordan han blir lam.

Mystique får vi se som en ung og snill jente, hun også som Magneto var på den gode siden før hun gikk over til den onde siden. Men jeg må si at jeg liker hun bedre som ond enn god. Pluss at hun ser mye bedre ut når hun blir eldre.

Man får jo se endel nye mutanter med forskjellige typer krefter, men kunne øske at noen av dem hadde litt mer ¨spennende¨ krefter. Flere av de mutantene vi fikk se hadde lignende krefter som vi har sett før.

Den beste skuespilleren var nok Kevin Bacon i rollen som ¨Shaw¨, som var ¨ze german bad guy¨.

Alt i alt likte jeg filmen, syntes historien var god. Men noen av kampscenene kunne godt ha vært litt bedre. 

En liten morsom sak var jo at vi fikk se Wolverine også, selvom det bare var noen få sekunder.

Håper at dette ikke er det siste vi får se av X-men, digger jo alle filmene deres. Og historiene blir jo bare bedre og bedre. Så jeg kan absolutt anbefale at dere tar dere fri to timer fra hverdagen deres for å se denne filmen.

Stikkord:

3 kommentarer

02.06.2011 kl.23:38

hørtes gøy ut! godt dere ikke sovna men koste dere :)

Mandy Dexter

02.06.2011 kl.23:45

Filmen var kjempe gøy, er også enig med Dex at det kunne vært mer kule slåss scener men igjen filmen skulle være som at det var i 70tallet så kanskje passe ikke så godt med mye effekt :S Vi fikk jo til å med USA vs Russland historien (de viste jo en del JFK`s tale).

Camilla

03.06.2011 kl.04:01

Denne filmen skal jeg se..

Natta.

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits