Anger management!!!

Jeg hater å ikke finne ting. Og da mener jeg ikke hater på den måte at jeg blir litt irritert og at det går over etter en liten stund. Nei jeg hater det på den måte at jeg får lyst til å slå eller ødelegge noe verdifullt sånn at jeg for utløp for min aggresjon. Det trenger ikke engang være noe veldig viktig jeg ikke kan finne for at jeg skal bli veldig veldig sint. Selvom jeg i de fleste tilfeller faktisk finner igjen det jeg har rotet bort, tilogmed får tilbake sånne ting som mistet bankkort eller lommebok (noe jeg faktisk har mistet mange ganger), så klarer jeg ikke helt å styre temperamentet mitt. Jeg tror det har noe med det å miste kontroll, noe jeg ikke tåler, som gjør at jeg blir så sint. Men det er jo litt ironisk da, at jeg mister kontroll (blir sint), fordi jeg har mistet kontroll...

 For to dager siden klarte jeg ikke å finne laderen til barbermaskinen min, og i går klarte jeg ikke å finne kodekortet til nettbanken min. Det endte opp med at i dag tidlig så mistet jeg vettet mitt ( ha ha ha), neida. Men joda, jeg sier ofte ting jeg angrer på når jeg ikke er i mitt beste humør, noe som beklagligvis går utover mine nærmeste. Som i de fleste tilfeller er Mandy stakkar. Jeg pleier jo å roe meg ned etter en liten stund, men det er bare det at jeg føler at det er så unødvendig å ikke ha orden på tingene sine. Det er jo et ordtak som sier : Et rotete skrivebord = rotete liv, ryddig skrivebord = ryddig liv. Og det er faktisk sånn jeg også føler det. Så hver gang jeg roter noe bort, så blir jeg fryktelig sint på meg selv, og i noen tilfeller; sint på andre (noe som i de fleste tilfeller er uberettiget). Og etter at aggresjonen min har roet seg ned, så blir jeg skuffet over meg selv fordi jeg ikke klarte å kontrollere meg selv.

 Mange som kjenner meg kan ikke engang tenke seg til at jeg kan bli sint. Fordi jeg stortsett viser en behersket side av meg selv mesteparten av tiden. Men i blandt så føler jeg at det er det som er problemet mitt, at jeg er så forsiktig rundt folk, holder meningene og følelsene mine for meg selv. At jeg blir som en tidsinnstilt bombe som kan gå av når som helst for den minste lille ting, men bare foran mine nærmeste.

 Så løsningen er kanskje å aldri holde noe inne, men å si hva jeg tenker hele tiden? Hmmm? Det høres ikke helt riktig ut det heller, men hva gjør jeg? Meditasjon er kanskje løsningen. Eller kanskje jeg burde begynne å gå med et slikt hundehalsbånd som gir meg støt hver gang jeg bjeffer (hever stemmen). Eller kanskje jeg burde følge det enkle rådet min far ga til meg da jeg var liten ; Ta deg sammen!  I det minste vet jeg at jeg har et problem sånn at jeg er i hvertfall obs på det. Men jeg har lyst til å få bukt på problemet snart. 

 

Er det noen der ute som kanskje har det samme problemet som har noen tips om hva jeg kan gjøre?  Og ikke fortell meg at jeg burde telle til ti, det funker bare ikke for meg.

 

Stikkord:

2 kommentarer

Grethe_B

25.05.2011 kl.22:01

hmm kjenner til det å bli skikkelig irritert iallefall når viktige ting forsvinner.

som regel skjer det meg når jeg virkelig, virkelig trenger det, og så etterhvert dukker det opp på det dummeste stedet noensinne.

jeg åpner som regel vinduet og trekker pusten ned i magen og puster ut med musklene iallefall 5-10 ganger hvis jeg blir irritert.

eller så stopper jeg bare helt opp midt i rommet, lukker øynene og tenker på tingen jeg leter etter.

som regel funker det for meg, men kan sikkert prøves : )

er synd når andre får litt av støyten for slikt, så jeg håper du finner en løsning som passer deg =O

lykke til : )

mvh

Grethe B

kawaiicupcakes :3

26.05.2011 kl.16:44

Du kan synge, eller danse. Eller blåse såpebobler og drepe dem. :D

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits