Hvem er din favorittblogger?

For et par uker siden registrerte vi oss på Ditt Distrikt for å finne ut av hvilken plass vi lå på i topplisten av bloggerne i Aurskog-Høland. Dagen etter fant vi ut at vi lå på 24 plass. Siden den gang har vi rykket litt opp og ned, men aldri hvert noe dårligere enn 26. plass (av 100). Vi fant også ut at jo mer vi blogget, jo høyere på listen havnet vi. Vi antok at man kom høyere på listen jo flere lesere man fikk. Men stemmer egentlig dette???

I dag sjekket jeg topplisten igjen og fant ut av at vi nå lå på 6. plass.. ( Yeyyyy). Var jo såklart veldig fornøyd med å endelig havne blandt de 10 beste (eller mest leste). Men så ville jeg sjekke ut konkurrentene. Da fant jeg ut at hun som lå på femte plass faktisk kom i fra Kløfta, og ikke bare det, men hun har ikke postet et eneste inlegg siden 11 mai!!! Da lurer jeg veldig hvordan det går ann. Kan du fortelle meg hvordan det går ann Sabinamarthinsen??  Jeg kan ikke tenke meg at så mange leser din blogg daglig når du faktisk har tatt deg en bloggpause. Jeg kan ikke tenke meg at du har ligget deg frem til topps, siden du ikke engang er på toppen. Så fortell meg hva du har gjort så jeg også kan gjøre det samme.

Det hadde jo vært morsomt å engang havne blandt de 100 beste i Norge, men vanskelig er det nok helt sikkert. Det holder jo ikke med å være den beste i Aurskog-Høland, når det faktisk er 430 komuner Norge. Men man er jo et stykke på vei da. Det hadde jo vært en drøm om man kunne faktisk leve på det å bare blogge. Men jeg vet at det er mye forbedring som skal til for å kunne bli så god. Så derfor lurer jeg på :

Hvem er så din favoritt-blogger? Og hva kunne du tenke deg å lese mere om?

 Stikkord:

10 kommentarer

Daniel Niazi

21.05.2011 kl.22:03

Min favorittblogg er Ulrkke Lund

-danblogg.com-

Carina`s husmorverden ♥

21.05.2011 kl.22:09

Jeg leser de fleste bloggene på vennelista mi :-)

Det som skal til er at designet er fint , og at tema er av interesse ... De bloggene følger jeg gjerne via bloglovin eller via vennelista mi :D ....

Ha en fin lørdag

Camilla

21.05.2011 kl.22:25

De på Vennelisten min.. Prøver og lese alle.. :)

kawaiicupcakes :3

22.05.2011 kl.00:57

Min absolutte favorittblogger er mewkid. Hun har så glade innlegg, hver dag. Etter det kommer pinpoint. Så venner på blogglisten, dere er nr.3 :D

www.mewkid.net

www.pinpoint-piercing.blogspot.com

Nora

22.05.2011 kl.10:48

welikethis.blogg.no
Sabina er faktisk fra Høland da, men tror hun bodde i Køfta en stund:P

Ho har nok mange lesere selvom hun har bloggpause ja, da når jeg hadde bloggpause, hadde jeg fortsatt de faste leserne mine innom! :)

sabinamarthinsen

24.05.2011 kl.11:02

Ehm jeg bodde på kløfta, men har bodd i aurskog høland siden august i fjor så ja.. Hvordan det vet jeg ikke? Jeg har ikke så mange lesere per dag.. Men er vel de faste som leser bloggen ;)

Mandy Dexter

25.05.2011 kl.22:34

Sabinamarthinsen: Jeg la merke til at det står på din info at du bor i Aurskog-Høland, så jeg kunne tenke meg at du hadde lest innlegget mitt og endret på det. Men jeg må jo si at det er imponerende at du holder deg så langt oppe på listen uten å skrive noe. Kudos to you

sabinamarthinsen

01.06.2011 kl.20:03

Jeg har ikke endret på noe om hvor jeg bor? Aner jeg sjalusi eller?!

Mandy Dexter

02.06.2011 kl.19:27

sabinamarthinsen: Merkelig, fordi jeg mener jeg så at det sto på info at du bodde på Kløfta, men det kan være det samme. Og Jaaaa, jeg er veldig sjalu. Trodde jeg gjorde det ganske klart ;) Dexter.

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits