17. mai, ække så veldig gla i.

Så var 17.mai endelig overstått, ikke det at jeg gjorde noe spesielt den dagen. Men alle dere som har barn eller ER barn har vel hatt en lang dag kan jeg tenke meg. Vi som ikke faller inn under noen av de kategoriene pleier heller å feire 16.mai. Dvs at ¨we party til we drop¨.  Vi fester jo ikke like hardt som vi gjorde i russeårene våres, men vi nyter litt alkohol og litt god grillmat sammen med gode vennner. I år tilbrakte vi dagen sammen med noen svensker som vi har kjent i omtrent ett år. Og for dem så betyr i hvertfall ikke 17.mai så mye, så å feire dagen en dag i forveien gjør ikke dem noe.

Jeg spilte i korps da jeg var yngre. Mange synes nok det er ¨lame¨, men det gjorde ikke jeg. Faktisk så var det flere i korpset som ble sett på som de ¨kule¨ på skolen. Kanskje gikk jeg på en merkelig skole, men mange av bråkmakerne havnet faktisk i korpset av en merkelig grunn. Anyway,,, jeg gikk i korpset fra jeg var 10 til 17 år. Og hvert år på 17. mai så måtte vi starte med å spille og gå i gatene kl 7 om morningen. Og etter å ha gjort det i noen år så ble man på en måte lei. Så det å stå tidlig opp på 17. mai skjedde bare ikke lenger etter fyllte 18 år. Noen år så har jeg fått med meg russetoget som går på Bjørkelangen i fem-tiden på ettermiddagen, men annet enn det så har jeg ingen tradisjoner på denne dagen. I fjor var jeg i Oslo sentrum, men det var så mange folk ute at jeg ble møkkalei av å ikke kunne sitte ned noe sted, heller ikke kunne man ringe fordi telefonnettverket ikke taklet så mange mennesker prøvde å ringe samtidig. 

Så 17. mai betyr ikke så mye for meg lenger, ikke annet enn at man har fri denne dagen. Jeg håper jo selvfølgelig at når jeg blir eldre så kommer denne dagen til å få ny betydning for meg, men for øyeblikket er jeg fornøyd med sånn det er nå. I dag har vi fått besøk av noen tysker-venner av oss. Så det blir nok en liten 18. mai feiring litt senere i kveld.

Gratulerer med dagen som var alle sammen

Skrives senere

  

Stikkord:

Én kommentar

kawaiicupcakes :3

18.05.2011 kl.13:51

17.mai betydde ikkeno for meg heller denne gangen. Bare å måtte kle segi ekkel, lang festdrakt, og være på barneskolen i Bjørkelangen til halvt to, så hjem D:

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits