Når man ikke har noe å snakke om

Sommeren er på vei og det er mai. Mai-måned er min favoritt-måned. Det er veldig mange røde dager, nasjonal-dagen vår er da, det er oft veldig fint vær da og sommeren er like rundt hjørnet. Før, da jeg gikk på skole og hadde fri på sommeren, var juli min favorittmåned. Men nå om dagen pleier været å være så dårlig på sommeren, og jeg har ingen forhåpninger om noe annet. Så høye forventninger om juli ble til høye forvetninger om mai. Hittil i mai så har jo været vært upåklagelig, nesten for godt till å være sant egentlig. April-måned var jo den varmeste april på over 100 år, kan virke som om den globale oppvarmingen har tredd i kraft. Dette er det vi har venter på folkens! Endelig varmere somrer!  At global oppvarming varmer sommeren er jo lit fint, litt føkkt er det at vinteren blir så siiiiinnsykt kaldere. Akkurat som om vi ikke har lange og kalde nok vintre fra før? Men tilbake till måneden mai,,, 17 mai er jo like rundt hjørnet. Vet ikke hel hva jeg skal gjøre da egentlig. Oslo er i det trangeste laget på den dagen synes jeg. Høland kan være hyggelig da, man treffer jo gjerne folk som man ikke har sett på en stund. Men personlig synes jeg at 16 Mai er mer spennende, alltid en eller annen gøy fest et eller annet sted da. Har hatt noen morsomme fester selv på nettopp denne dagen. Hva skal dere gjøre 16 og 17 mai?

Fredag den 13. er i morgen. ¨Uuuuuuuuuuuuu¨. Er ikke så veldig overtroisk, men er ikke spesielt glad i dagen heller. Kommer sikkert til å regne, eller noe verre.

 Nå som været har blitt så flott er det nok mange som er ferdige med vinter-depresjonene, men så er det dessverre en del som setter i gang med sommer-depresjoner. Noe jeg mener er verre. Ofte er det sånn at de som får sommer-depresjoner får det pga altfor lite ting å finne på, og de blir sittende inne å se på tv. Mens på vinteren gjør alle andre det også, og de føler seg ikke utenfor. Så jeg sender noen ¨kalde¨ tanker til dem som sliter med sommer-depresjoner og sier: slapp helt av, vintern er like om hjørnet, hør litt på Raga Rockers i mens.

 

Snakkes seinere, forhåpentlig om noe annet enn været

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits