Bygda vs Byen

Nå har vi endeliiiig funnet oss en slags base, etter 9 måneder uten noe fast bosted, men dessverre ikke for lenge. Blir nok til at vi må flytte på oss igjen om 2-3 måneder. Grunnen til det er at vi har funnet oss et sted på landet, nærmere bestemt Fosser i Aurskog-Høland (derav mitt opphav). Vi fikk leie en leilighet til billig penge og fant ut at her tar vi en lengre pitstop. Men så er det jo sånn at jeg ikke kjenner så veldig mange her på bygda, det er jo ikke som da jeg var yngre og kjente alle her ute. Nå har jo de fleste flytt til byen eller slått seg til ro med jobb og familie. Og uten venner så er det jo ikke så mye å finne på her ute. Nå har vi jo akkurat flyttet inn da, for to dager siden. Så vi har ikke truffet noen enda. 

Men som sagt så er vi nok mere bymennesker. Har jo blitt så veldig vant til tilgjengeligheter vettu,,, litt lettere er det å bli kjent med nye folk der også. Det er også fler en ett utested i byen, noe som jeg synes er hyggelig.

Men nå har det jo sånn at vi bor på bygda, fordelene med det er jo større plass. Men aldri nok plass, Mandy holder på as we speak med å pakke ut klær. Og jeg kan trygt si at vi har ikke plass til halvparten engang. Så en god del kommer til å ligge i pappesker en god stund til. Egentlig skulle vi bare hatt en leilighet til bare klærne våres, men da hadde vel Mandy gått amOK med shoppingen sin, og det hadde endt opp at vi måtte bo på gaten og klærne fikk begge leilighetene våres.

En ting som er litt kjipt er at internett tilgangen er kun på kjøkkenet, jeg må faktisk sitte med computeren i vinduskarmen for å hele tatt få signaler. Derav blir det jo litt mindre surfing, kanskje litt mere ku-velting. Uansett hvor jeg trives best så må man jo bare gjøre det beste ut av det. Man kan som regel ikke få pose og sekk. ( Selvom jeg ønsker meg både pose, sekk og bag så må jeg som regel klare meg med bare den ene).Vil du bor i Byen eller Bygda? 

Stikkord:

2 kommentarer

Camilla

05.05.2011 kl.01:30

Jeg bor på bygda nå,men kommer vel til og flytte ett annet sted en dag.

kawaiicupcakes :3

05.05.2011 kl.20:33

Jeg bor i Aurskog-Høland, nærmere bestemt Bjørkelangen c:

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits