I LOVE Vintage (Brand: Anna Sui)

Eg visste ikke om at Anna Sui lager vintage vesker og lommeboker. Har bare sett parfymet falsker med denne merket (de er også veldig søte). Eg elsker vintage ting, men ofte er dem dyrere og vanskeligere å finne. Så når eg så denne veske og lommeboken, måtte eg bare kjøpe!! 

Når eg skulle bestille lommeboken var eg usikkert om fargen. De hadde også i hvite, svart og rosa. Som dere vet rosa er min favorite fargen. Men Dex mener eg har alt for mye rosa ting! Og han mener brun er nøytral fargen som går til alt. Derfor valgte eg brun lommeboken. Det passe jo veska uansett ;)Det holder jo ikke å bestille veskea og lommeboken (vi snakker jo om en med shoppeholisme). Eg kjøpte smykket som også matche til stilen. Men fornuten min klarte å stoppe meg før eg kjøpe mer (har jo vært fint med matche armbånd). Må jo stoppe et sted, vi vil jo ikke ende opp i luksussfellen!

4 kommentarer

Camilla

07.05.2011 kl.02:52

Veldig kule:D Kult mønster.

Caroline

11.05.2011 kl.23:26

fine.

Chalten

14.05.2011 kl.22:01

Nydelig mønster på den første veska, men likte ikke så godt håndtaket.

Hurra. Hva har vi lik smak i forresten?

Mandy Dexter

15.05.2011 kl.13:51

Chalten: Vi har likt smake fordi eg er glad i vintage kjoler (sy også selv en del kjoler) og digger Alice in wonderland. Litt om meg, eg er stor fan av Grace Kelly og klassik filmer. Digger doo wop musikk og ønsker eg kunne leve i 60tallet. Rockabilly jentene er bare HOT og du passe så godt med den hår fargen!

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits