Geek=kul. Og hvilken superhelt ville du vært?

Om noen dager nå skal vi sette i gang med en marvel rollespill-gruppe. Noe vi har hatt lyst til lenge. Jeg har nylig kommet meg inn i geek-miljøet, så dette er noe jeg ikke har noe greie på. Jeg leste endel Marvel-tegneserier som liten (mest Hulk og Spiderman (eller Edderkoppen som det het på norsk)), men sluttet med det når jeg nådde en viss alder (noe som de fleste gjør). Dette sluttet jeg med fordel til det å henge sammen med venner og gjøre mindre produktive ting. Men som sagt har jeg kommet litt innpå geek-miljøet i det siste året og jeg merker på meg selv at jeg misunner dem litt. Geekene har kanskje hatt en litt mindre spennende oppvekst i våres øyne, men de har jo en så veldig stor passion for ting vi kanskje syntes var barnslig når vi var yngre, dessto mer spennende nå som vi har blitt eldre. Hvis du har sett på Big Bang Theory så skjønner du kanskje hva jeg snakker om. De har muligens aldri vokst opp, men de har det dessto mere moro.

 

Noe som kjennetegner alle geeker er at de skal vise deg all kunnskapen de har. Kommer du i en samtale med en geek og tilfeldigvis nevner at du leste The Hulk som liten, så kan du banne på at han skal fortelle deg alt han vet om denne grønne muskuløse mannen. Og han skal helst kunne mer enn deg. Hvis det er noe dere er uenige i, så kan samtalen vare til det uendelige. Men dette beviser jo bare at de er kunnskapstørste og kanskje fikk litt for lite anerkjennelse av andre da de var yngre. For noe beste en geek vet om ( vet ikke om det er det beste, men har lagt merke til at det er veldig positivt motatt ) er å få ros eller skryt fra en non-geek. 

Jeg som sagt misunner geeksa litt, de har så mye glede i tingene de gjør. Derfor har jeg sneket meg inn i miljøet for å prøve å bli en av dem. Har vel egentilig bare stukket en fot innenfor døren av redsel for å ikke komme ut igjen. For det er mye gøy her ute jeg ikke er rede for å gi slipp på. Det jeg egentlig prøver å si er at jeg kommer nok aldri til å bli en fullverdig geek, men jeg skal lære så mye jeg kan av dem.

Så nå om ikke lenge skal vi rollespille litt, og jeg har hatt litt problemer med å velge meg en superhelt som jeg vil spille, det er jo så mange! Stusset lenge på om jeg skulle være Captain Atom fra DC-comics, men kreftene hans var litt for lik Jean Grey´s (Phoenix), som Mandy har muligens tenkt å spille. Og siden jeg ønsker at det skal være mest mulig variasjon mellom spillerne, tror jeg at jeg har endt opp med Mr. Fantastic fra The Fantastic Four. Hva synes dere om det? Det er vel bare helt fantastiskt, ikke sant?

Så da lurte jeg på, hvilken superhelt ville du ha vært om du kunne velge? Enten i et spill eller virkeligheten. Eller kanskje du har noen spesielle superkrefter du kunne tenkt deg. Kom med forslag!!

Write you later

 

Stikkord:

2 kommentarer

Lindbtw

01.05.2011 kl.08:39

Jeg søker gratis design til blogg

på google

Chrissie

08.05.2011 kl.22:22

Jag hade utan tvekan velat vara Harley Quinn från . Hon verkar så otroligt rubbad och helt olik mig :) Så himla bra den nya designen blev :) Hoppas ni har det bra.

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits