Er vi snart fremme? Need for Retail Therapy!

Etter å ha vært i Tokyo i to uker med jordskjelv og litt for dårlige klær i forhold til været ( vi hadde jo nesten bare shorts og t-skjorter), var vi klare for å komme oss hjem. Men vi skulle jo ikke hjem riktig enda. En liten tur innom Amsterdam syntes vi hørtes ut som en god idè. Men å komme seg dit var ikke noen dans på roser!

Først så måtte vi sitte 16 timer på et fly, mens den kjører innom Seoul (Korea) før den stopper i Istanbul. I Istabul måtte vi vente i 8 timer på neste fly videre til Amsterdam. Med Buss, tog, taxi og fly tok det oss 33 timer fra vi dro fra hotellet i Japan til vi var fremme i hotellet i Nederland!

Det i seg selv er jo ganske hardt, men i tillegg til å reise langt, så reiser vi tungt. Vi hadde 2 kofferter på 22,5 kilo hver, 2 håndbagasjer på 15 kilo hver, 2 databagger med masse kabler OG klær + en veske med klær. Og for at vi skulle klare å få med oss resten ( såklart vi hadde mer, hva tar du oss for?) så måtte vi jo ha det på oss. Så jeg gikk med 3 par med bukser, 4 gensere, 2 belter, leggevarmere, lue,  jakke + alt jeg kunne på plass i lommene mine. Mandy gikk også med mange bukser og gensere, og utenpå alt sammen gikk hun med en one-piece dragekostyme!

Selvom vi var slitne gjennom hele reisen så møtte vi på mange smilende mennesker takket være kostymet hennes. Gjennom tollen så ville alle kontrollørene sjekke ut drakta, og mange lurte på om vi hadde holdt et slags show. Når vi endelig kom frem til hotellet, så var det nesten så jeg ikke klarte å rette ut føttene etter å ha gått i 33 timer i høyhælte boots (tunge og litt for små). Men godt var det å få de av i hvertfall.

Etter å ha tilbrakt to netter i Amsterdam var det på tide å dra hjem igjen. Med like mange klær som forrige gang vi reiste, så prøvde vi oss igjen. Men denne gangen ble vi stoppet i check-in disken til Norwegian Air. Kan du virkelig tro at etter å ha reist verden rundt uten noe problemer med bagasjen, så blir vi stoppet av vårt eget slag?!

De nektet faktisk å la oss ha en databag i tillegg til vanlig håndbagasje! Mandy fikk heller ikke lov til å gå med håndveske!! Så det som skjedde var at vi måtte kaste mange kilo med klær, kaste databaggene og putte dataene i håndbagasje-koffertene. I tillegg til dette så måtte vi betale 50 euro for overvekten. Skjønner du hvor irriterende dette er, de som jobbet bak disken sa at det er BARE Norwegian Air som var så strenge. Det er mange dager siden dette skjedde, men både jeg og Mandy har fortsatt ikke fått det ut av tankene våres. Eneste som egentlig hjelper mot en sånn opplevelse,,,,,: SHOPPING!!!

VI Snakkes,

D.Dexter
Én kommentar

Kyrre Havik Eriksen

30.03.2011 kl.22:57

Gleder meg til å se bilder fra turen!

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits