Home and Away

Hei folkens

Lenge siden jeg har skrevet et blogginnlegg nå, mest fordi jeg tar meg av rydding og pakking, mens Mandy tar seg av nesten alt som har med databruk å gjøre. Men akkurat nå sover Mandy.

Nå befinner vi oss i Tokyo og har akkurat byttet hotellrom for n-te gang. Begynner å bli litt lei av å flytte på meg nå, er liksom bare sånn at man akkurat for kommet seg på plass før man må bytte igjen. Pluss at vi har så altfor mye med oss også. Likte spesielt forrige rom vi lå på, kanskje fordi den minnet mer om en leilighet enn et hotellrom. (Grunnen til det er fordi Mandy stuka litt med bestilling av hotell og vi endte opp med et rom som var laaaaaangt over vår prisklasse, men vi hadde jo allerede betalt så vi kunne ikke gjøre annet enn å nyte det, og føle oss som hjemme.

Synes dette bildet beskriver livs-situasjonen vår akkurat nå

 

Vi var jo nylig i Australia, og prismessig så er det ganske så likt som Japan egentlig. Det som absolutt ikke var likt var folkene, spesielt de som jobber i service-bransjen. Jeg visste fra før at Japanesere var ganske vennlige og ydmyke. Men jeg må si jeg ble negativt overrasket over Australierne. Har ikke møtt noen så uvennlige folk bak en kassadisk noen gang før, dette gjelder ikke alle, men ganske mange. Men gøy var det å treffe gamle venner som har emigrert til Adeleide. Må si at jeg var en smule misunnelig (hakket bedre enn Oslo ja).

 
Ellers vil jeg si at Australia er et sted jeg gjerne kunne ende opp på mine eldre dager. Pga de fine strendene og vakre nabolagene. Morsomme dyr har de jo også der, å klappe kenguruer på mine eldre dager må da være koselig.

Bare ti dager til vi kommer hjem nå, imellomtiden skal vi sjekke ut forskjellige theme-restauranter og theme- hotell som det er mange av i området.

Snakkes
 

2 kommentarer

Kyrre Havik Eriksen

14.03.2011 kl.08:52

Er det bare ti dager til dere kommer tilbake? Gleder meg til å se dere igjen.

Mamma

14.03.2011 kl.14:03

Det blir godt å få dere hjem igjen.Dere har hatt en lang reise hjemmefra. Håper at reisen går bra i dette kaoset som er i Japan. Glad i dere. Mamma

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits