Jeg savner min bestevenn

Du var min bestevenn.

Det var tider hvor vi ikke tilbrakte tid sammen, det passet bare ikke. For du hadde en livsstil som ikke alltid var like sunn. Men vi hadde noe som ingen andre hadde, noe som ikke helt kan beskrives. Vi kunne ha det kjempemorro med noe så enkelt som det å sitte å spille ludo sammen. Vi kunne reise på hyttetur sammen og feste som om vi skulle være en gjeng på 6-7 stykker. Vi kunne nyte hverandres selskap uten å trenge å si et ord. Iblandt var det som om vi kunne lese hverandres tanker, vi kunnne være omringet av mennesker på en fest, men om du sendte meg et blikk fra andre siden av rommet, så kunne jeg med en gang forstå hva du prøvde å si. Og jeg sendte blikk tilbake som du også kunne forstå.

Vi hadde mye til felles som gjør at personer som oss tiltrekkes av hverandre. Først og fremst vårt familieslektskap. Vår oppvekst på landet i en kristen familie, og en tro på noe som er større enn oss. Våres kjærlighet for byen og de usunne ting den har å tilby. Vi var begge glade i å ruse oss på det ene og det andre. Vi likte fart og spenning, men også det å bare slappe av.  Vi hadde ofte sterke meninger om venner og bekjente, men der var vi alltid enige.

Jeg husker mange av samtalene våre, og du sa til meg at jeg var den eneste som kunne forstå deg. Jeg følte det samme. Vi var bestevenner. Men så skjedde det noe for noen år siden, noe som ødela vårt vennskap. Du hadde gjort noe mot meg jeg ikke kunne tilgi. Jeg gikk i lang tid og var lei meg for det som hadde skjedd. Jeg ville tilgi deg, men jeg klarte bare ikke. Jeg husker at jeg tenkte: Jeg skal tilgi han, men jeg kan bare ikke gjøre det riktig enda. Men nå er det for sent, det er bare litt over ett år siden du døde nå. Og jeg rakk aldri å tilgi deg. Ved flere anledninger prøvde du å kontakte meg, noe jeg overså. Jeg ville så gjerne ha deg inn i livet mitt igjen, men jeg visste ikke om jeg kunne stole på deg lenger. Du levde et turbulent liv, noe jeg også gjorde. Men jeg ville ut av den slags type måte å leve på. Og jeg kunne ikke ha deg til å trekke meg tilbake igjen.

Den siste gang jeg så deg så gikk du på bussen i Lillestrøm som skulle til Bjørkelangen. Du satte deg litt lenger frem mens jeg satt på en av de bakerste radene og passet på at du ikke skulle se meg. Da jeg gikk av bussen på Aurskog, og bussen snudde i busslommen for å kjøre videre, banket du hardt på vindusruten for å få min oppmerksomhet. Jeg lot som om jeg ikke så deg.....Det var noe av det hardeste jeg noen gang har gjort. Og det å vite at det skulle bli den aller siste gang jeg så deg, gjør at jeg gråter hver gang jeg tenker på det.

Jeg drømmer ofte om deg Jostein, oftere enn jeg har drømt om noen andre. Jeg drømte igjen om deg i natt. Det føles som om du prøver å fortelle meg noe, jeg tror jeg begynner å forstå hva du prøver å fortelle. For drømmene er alltid fine, hverken du eller jeg har det vondt i drømmen. Men det gjør vondt å våkne, det gjør vondt å vite at du ikke er der når jeg våkner. Jeg savner deg så mye Jostein, savner å ha en som forstår meg på en måte ingen før eller siden har gjort.

 

Du vil alltid være min bestevenn...

 

Stikkord:

2 kommentarer

karina

12.10.2010 kl.12:27

det var fint skrevet dex...sitter med tårer i øynene på jobb...

sophex

17.10.2010 kl.13:45

Huff.. Kondolerer..

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits