Endelig en egen leilighet etter å ha vært husløse i 2 måneder

Etter bare en uke i Singapore så bestemte vi oss for å dra til Thailand for å shoppe litt. Når jeg sier litt så mener jeg litt mindre enn vi pleier, men kanskje allikevel mer enn de fleste som drar til Bangkok.                                                          Vi overnattet i et ganske ålreit hotell midt i handlegaten, hvor du kan få kjøpt både spennende mat og klær og alt annet som måtte behøves. Jeg må bare nevne at rommet var spennende, det hadde en telefon på badet og et vindu fra soverommet og inn til toalett og dusj, Noe som Mandy likte, men jeg trakk for gardinene i hvert fall når jeg skulle nr 2. :)
 

Etter 6 dager med shopping, massasje og alkohol dro vi videre til Rayong som ligger ca 2 1/2 times kjøretur østover.  Der har de en veldig fin strand og masse deilig sjømat. Vi besøkte en venn av meg som bor der og vi hadde det hyggelig i varmen. Noe regn har det også vært, men det gjorde temperaturen behageligere. Jeg hadde det ganske fint der på stranden, men stakkars Mandy ble bitt av en del insekter noe som også påvirket humøret litt.

Etter noen dager i Rayong kom vi tilbake til det samme hotellet som vi bodde på  tidligere. Der forlangte de penger for to håndkler som de mente vi hadde ødelagt. Det var to håndkler som hadde fått store blåe flekker på seg. Noe som vi umulig kunne ha gjort. Og prisen de forlangte var helt urimelig. Jeg ble mildt sagt ganske forbannet. Det var helt umulig å snakke fornuft til dem. Så jeg tok håndklærne med meg, kjøpte en flaske med klor, blandet det med varmt vann, lot håndklærne ligge der i en drøy time til de var helt hvite igjen. Og dette gjorde jeg for 20 ganger så billig som prisen de forlangte.  Vi var litt uheldige med det hotellet, kanskje fordi vi bodde i 13 etasje, noe som de faktisk kutter ut i mange land pga problemer med overtroiske gjester. Da heter det gjerne 12b, eller bokstaven M, som er den 13 bokstaven i alfabetet.

Men nå er vi tilbake til Singapore og vi fikk endelig rommet vi har ventet på, men de som bodde her før oss var ikke så flinke til å vaske. Så vi har stått på for å gjøre det levelig. Så i natt sover vi i egne senger, og her blir vi boende i 2 eller 3 måneder til.

 

2 kommentarer

Kyrre Havik Eriksen

01.10.2010 kl.21:30

Høres ut som om dere har det utroligt kult! Egen leilighet høres chill ut. Må ta flere bilder ;)

danarki

01.10.2010 kl.23:40

Gratulerer med leilighet :D

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits