Kinky anime

I den siste uken har jeg vært litt i det kinky hjørnet, med det i bakhodet så er det et par anime-serier som jeg har fått øye på og vekket min interesse:
Girls bravo er en serie som handler om en high school student ( Yukinari Sasaki) som hele tiden blir mobbet og banket opp av jenter på skolen sin. Han har blitt så redd for jenter at han har utviklet en allergi i form av utslett og kløe som utbryter hver gang han kommer i kontakt med det motsatte kjønn.
Men en dag faller han i bakekaret og blir plutselig transpotert til en mystisk planet hvor befolkningen består hovedsakelig bare av kvinner. Der møter han en jente som ikke gir han noen allergisk reaksjon. De blir venner og hun blir med han tilbake til jorden hvor mange søte, sensuelle og morsomme episoder oppstår.

Denne serien er kanskje mest attraktiv for gutter, men jeg kan love at selv den mest sjenerte jente må nok også trekke litt på smilebåndet hvis de føler for å ta en titt.

Please twins er en spinoff fra serien Please teacher ( som jeg ikke har rukket å fått se på enda) og handler om en foreldreløs gutt ( Maiku Kamishiro) som forsøker å finne ut om fortiden sin. Men alt han har å gå ut i fra er et gammelt bilde som viser to små barn som leker foran et hus. Han klarer å finne huset på bildet og flytter inn. Ikke lenge etterpå kommer det to foreldreløse jenter med det samme bildet, og begge påstår at de er tvillingsøsteren hans.
Det ender med at alle flytter inn sammen og prøver å gjøre det beste ut av det.
Begge jentene oppdager at de får sterke føleser for Maiku og de vet ikke helt om de vil finne ut om han er broren eller ikke.

Fryktelig morsom serie som gir i hvertfall meg en del latterkuler. Men det kan kanskje være litt for sterke scener for noen, og jeg anbefaler ikke å se på denne sammen med noen i familien hvis du ikke har lyst til å bli sprutrød i ansiktet av forlegenhet ( eller verre).

Hvis dere foretrekker å se på anime som er engelsk-talende så foreslår jeg at dere går inn på http://www.justdubs.net  der finner dere det meste.


Dex :P
Stikkord:

5 kommentarer

KNM

23.08.2010 kl.14:45

Programmet ser interresant ut :)

Kyrre Havik Eriksen

23.08.2010 kl.15:12

Girl Bravo hørtest jo spennende ut. Kanskje jeg skal få med kjæresten å se på det ;)

Alexandra

09.10.2010 kl.03:13

Hei :-) loker inne på bloggen din siden har ikke sett alle innlegga, men jeg har sett girls bravo å den er utrolig morsomt, kanskje jeg skal se på den andre :-)

Solveig

19.02.2012 kl.16:28

Jeg har sett Girls Bravo, Pleace twins og Pleace Teacher! og de er veldig bra. Men jeg fikk ikke se hele Girls Bravo, men jeg fikk se de andre! Burde også se Pleace Teacher! <3

Er veldig spennende.

Mandy Dexter

26.02.2012 kl.18:17

Solveig: Will do ;)

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits