Top 5 Anime by Martin Elias

1. DEATH NOTE: verdens beste manga/anime! Historien er spennende og tegningene er helt KONGE!!
Jeg abefaller DEATH NOTE 100%. Det er ja rar slutt synes jeg for jeg er light fan... men skal ikke fortelle noe! ;)2. MAR (marchen awakens romance) har sett den og jeg digget det.
Så har begynt og lese mangaen og den er likke bra. MAR er den nest beste anime jeg har sett!
Det er så mange som ikke liker den, men de tar sørenmeg feil! Se den så forteller meg om hva dere synes!3. Naruto: jeg synes at naruto er en av verdens beste manga/anime jeg noen sinne har lest og sett. Den er jo veldig popluar også. Jeg cosplay Naruto på desucon fordi jeg liker serien så godt!!4. Nana: Denne anime har en utrolig søt historie og VELDIG BRA TEGNINGER!
Nana var den manga/animen som innspirerte meg til og begynne og tegne manga/ anime.5. Hellsing: jeg liker veldig godt tegningene og det er veldig bra skrevet.
Bra historie også! Er veldig fan av Kouta Hirano personen som ilustrerte hellsing :D6 kommentarer

Christina

22.08.2010 kl.21:58

Hvis man bortser fra Sailor Moon, Pokémon og Digimon så var Hellsing den första anime/manga jeg såg på/leste. Syns dock att bok nr 10 blev litt rotete og det merktes veldig mye att han bara ville bli ferdig med Hellsing-serien för å byne med det nye manga-projektet. Vilket var väldigt synd för det förstörde litt hele Hellsing-verlden.

Kitty Gaga Kaoh

26.08.2010 kl.10:28

Jeg kjøpte bøkene av Nana i butikken til nr7... så sluttet de å selge dem i butikken også hadde jeg ikke penger uansett... også la dem ned outland i Drammen så nå må jeg liksom helt til Oslo forå kjøpe en bok, det gidder jeg ikke... men helt enig... fin historie og utrolig bra tegnet. jeg ble fanktsik insperert av Nana selv. tegnet en del av de folka i Manga/anime serien. Utrolig fine tegninger i boka. men nå begynte jeg å se på Naruto på youtube... men gav opp det også. hehe. har du noen andre bra manga serier... litt romantiske og tøffe serier? si i fra på bloggen min da. www.cathiilolita.blogg.no (kanskje jeg hamstrer nettopp den serien neste gang jeg har penger i Oslo.)

Mandy Dexter

26.08.2010 kl.21:24

Kitty Gaga Kaoh: Du kan både lese manga og se på serie på nette helt gratis ;)

PhsykoCupcake

22.06.2011 kl.18:43

Sitter selv og ser på Naruto Shipuudden <3 Digger Naruto <3 Gruer meg til serien tar slutt.. xD komer sikkert til å se hele greia om igjen :P

Har også sett Tokyo Mew mew, K-ON, Gatekeepers, Shugo Cara og litt av Lucky star... <3

Digger anime :P har sykt lyst til å kjøpe meg cosplay kostymer men tørr ikke <3 er Mange kjoler på Outland som jeg bare elsker <3<3

Mandy Dexter

22.06.2011 kl.20:32

PhsykoCupcake: Det er jo ikke noe å grue seg over. Mange Cosplay på Desucon og andre cons. Bsare henge med på ;)

PhsykoCupcake

22.06.2011 kl.20:53

hehe :P vi får se :P

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits