Manisk depressiv

Humøret mitt går fra å være høyt oppe i skyene til å gå ned i de mørkeste daler i løpet av noen timer hver eneste dag. Synes det er veldig slitsomt. Men hva kan jeg gjøre? Jeg påvirkes som en liten unge av folk rundt meg.
Er folk i dårlig humør så blir jeg i dårlig humør, er de i godt humør så blir jeg i godt humør ( hvis jeg var i nogenlunde godt humør fra før av da).

Jeg likte meg selv egentlig litt bedre før da jeg var litt kynisk. Men å ta den "riktige" veien er jo alltid litt vanskeligere som sagt.

Det er slitsomt om dagen å bry seg. Derfor er jeg litt redd for å falle tilbake til game vaner; å ikke bry seg om noenting. Jeg har ikke lyst til det. Er det noen som har noen forslag til hva jeg skal gjøre. Om jeg må gjøre et eller annet for å få folk rundt meg i bedre humør, eller gjøre noe som gjør at ikke deres dårlige humør smitter over til meg?

Alle forslag tas imot med takk.
Dexter
Stikkord:

Én kommentar

Christina

21.08.2010 kl.16:34

Förstår vad du menar, har det samma probelmet. Antingen påverkas jag för mycket av hur folk runt omkring mig känner sig eller så bryr jag mig inte alls. Under videregående så försökte jag få alla mina vänner till att vara lyckliga till vilket pris det än var bara för att jag skulle vara lycklig.

Men försök att sätta mål och saker som du ser fram emot så kan det bli bättre. Uppskatta de små sakerna här i livet och försök att tänka poitivt så gått det går.

Hoppas du blir bättre snart.

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits