Hva er det dere liker med Twilight?

Ok når første Twilight kom ut, var eg så glad. Enda en vampyr filmen (I`m a sucker for vampire/human realitionship). Men når eg så den, ble eg skuffet. Vampyre som glitter, WTF?! Ikke bare det, filmen var kjedelig. Det skjedde lite og hele filmen var "predictable".

Så kom andre filmen New Moon. Eg var overrasket hvor bra den var forhold til første. Bella spilte bra som a heart-broken girl. Eg gråt virkelig under filmen. Og Jacob var virkelig søt og sexy (er ikke werewolf fan men ble helt forelsker i Jacob). Den filmen ble en av mine favorite. Og det skjedde masse ting i filmen, du kjede deg virkelig ikke.


Nå har eg ventet spent på Eclipe. Det har vært lang vente tid og har hørt masse gode rykter om filmen. Igår var eg på kino og så den. Eg ble virkelig skuffet! Filmen var alt for klisjè og skjedde lite. Krigen mellom Cullen Clan og Newborns vampires var over før det har begynt. Eg hadde WTF øyeblikk når Newborns vampyrene ser ut som terminators når de blir skadet. De bra/morsomme øyeblikker var når Jacob var med. Tilbake blikk om Jasper og Rosaline sin fortid var alt for kort. Konklusjonen, det kunne vært mindre kliste kjærlighet scener og mer action/historie.


Stikkord:

3 kommentarer

i r l i n

05.07.2010 kl.17:20

You rock!;D

Mandy Dexter

05.07.2010 kl.18:49

i r l i n: Takk! Du har veldig søt blogg! Digge sminken din ;)

I r l i n

06.07.2010 kl.10:30

Heei, nå kommenterer jeg litt utenom tema her, men jeg ville bare si at jeg fikk venneinvitasjon fra deg og syntes det var veldig koselig. Jeg godtok selvfølgelig med en gang og kom for å takke deg så kjempemye! Håper vi blogges og at du får en knallfin dag! :D Take care!

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits