Første gang på Desucon... vi vant faktisk begge to!

Det er første gang både Mandy og meg selv ( Dexter) har vært med på Desucon.
Det var utrolig morsomt, man føler seg liksom som barn igjen når man går utkledd og møter på andre som også er utkledde. Mandy var jo veldig gøyal, hun hopper og spretter rundt som en unge og spør om å få tatt bilder av folk.

     
  

Jeg var mer rolig, dvs. på første dag. Jeg hadde veldig vondt i hodet og var veldig varm i kostymet mitt. Når man går med parykk, hatt og i tilegg linser som ikke passer, da sier det vel seg selv.

 

Jeg var veldig stolt av Mandy når hun vant 3.plassen for beste outfit. Hun var kledd som en påskehare-lolita, et kostyme som hun og moren hennes har sydd. Og hun var absolutt den søteste av alle som kom på scenen.

Dag to var jeg i mye bedre humør, jeg hadde linser som passet og ingen trang parykk eller hatt. Jeg gikk i Tamiki fra Ouran host club-kostyme.

         

  

 Siden karakteren jeg spilte er en sprudlende glad person fant jeg ut at jeg skulle drikke litt for å komme i humør. Jeg var veldig nervøs men dommerne likte tydligvis det de så, for jeg gikk jo videre. Tredje gang jeg gikk på scenen husker jeg veldig godt, men jeg ble litt satt ut av spørsmålet jeg fikk. Jeg glemte å snakke engelsk og svarte egentlig veldig dumt. Jeg falt ut av karakteren.

Men, men, jeg vant jo i det minste beste anime/manga karakter. Ikke værst til å være førse gang :)
Vi gleder oss begge veldig til neste gang. Men vi har satt lista litt høyt nå, vi har jo lyst til å gjøre det enda bedre neste gang, og da må vi virkelig stå på...

Stikkord:

3 kommentarer

Anne

30.06.2010 kl.22:33

Omg, du er han fantastiske Tamakien fra cosplay konkurransen *åpenbarelse*. Du var utrolig flink og in chararacter. Av med hatten for deg. Møtte og snakket med Mandy på fredagen, hun var supersøt. Kjolen hun hadde på lørdagen var noe av det nusseligste jeg har sett noen gang :o. Dere MÅ komme på neste con ^^

Kyrre Havik Eriksen

04.07.2010 kl.00:31

Gratulere med diplomene! Dere hadde flotte kostymer, og jeg likte spesielt Dexter sitt lørdags kostyme. Awesome!
PS: Jeg er Kyrre fra Minimon standen.

05.07.2010 kl.16:03

Gratulerer med Diplomene

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits