Jaget av politi på topp 20

Da Mandy og jeg kom til Rådhusplassen rett før det skulle begynne var vi på utkikk etter en god plass vi kunne se scenen fra og kanskje til og med få sitte. Men det viste seg og ikke være så lett. Det her visste vi egentlig fra før, det forbanna treet står jo i veien for sikten vært eneste år og jeg skulle egentlig ønske at noen kuttet det ned så man faktisk KAN se scenen uten å måtte klatre på statuer.
Men det var klatring som måtte til fant vi ut, og vi fant ut at over inngangsdøren på rådhuset stikker det ut en kant man kan sitte på (hvis man er villig til å riske liv og lemmer for å komme opp dit, noe vi gjorde).
Jeg løftet Mandy så høyt jeg kunne og fikk henne opp, ikke mange sekundene etterpå kom politiet og ville ha henne ned igjen. Det var lettere sagt enn gjort, men det gikk bra med litt hjelp av lovens lange arm.

Jeg må si at jeg likte fjorårets konsert bedre enn denne, men det var absolutt en del artister som utmerket seg.

Vi fikk jo høre se og høre sang av bloggeren Voe, og det var bedre enn jeg hadde forventet. Sangen var fengende og egentlig ganske bra sceneopptreden. Og hun var veldig søt,, vanskelig og tro at hun bare er fjorten.

A1 sitt comeback er heller ikke så aller værst, man kunne nesten ikke kjenne dem igjen ( noe som noen liker og noen ikke), de så ifølge min mening veldig bra ut og fremførte god musikk.
Mange boyband gjør det dårlig på comeback, kanskje fordi de fortsetter akkurat der de slapp.
Men A1 har faktisk utviklet seg nok til at de faktisk har en sjangse til å klare seg.

Karpe Diem gjorde den beste opptreden de var livlige, leverte god musikk og klarte å få hele publikum til å hoppe i takt  ( innkludert Mandy og jeg) , noe som var en herlig følelse å være en del av.

Bandet som fikk A-Ha prisen var rått og tøft. Shining fortjente absolutt å vinne. Spesielt fordi hun andre som jeg ikke husker navnet på engang var virkelig kjedelig.
Vokalisten i bandet hadde en rå og fet stemme, hørtes egentlig ikke ut som et menneske som sang, men noe Evil.

Madcon var det også gøy å se på, spesielt når de fremførte låta "Glow" . Mange av publikum danset etter låta på samme måte som ble gjort på Eurovision. Jeg kunne ikke dansen dessverre :(   men gøy å se på.

Scissor Sister fremførte bra (som de alltid gjør). Jake Shears (vokalist) hadde absolutt det beste antrekket av alle artistene, og var i mine øyne den hotteste :P

Alt i alt hadde vi en kjempekveld, bare litt sliten i rygg og ben etter å ha stått så lenge

Ta ta.
Stikkord:

Én kommentar

ilyset

20.06.2010 kl.22:54

Eg fik bare sett de på TV, skule gjerne ha vært der og! :) karpe Diem har alltid bra opptreden, men ja, stemningen var vel ekstra stor når dem kom med "By duer i bur" :) :)

ser ut som en kjempe kjekk dag! ^^

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits