Trøtt vel

Er skikkelig trøtt nå, egentlig orker jeg ikke å skrive det her engang. Men jeg lovte Mandy at jeg skulle skrive noe i dag.
Jeg har egentlig mest lyst til å sove, men det er ikke så lett når jeg blir forstyrret med tekstmeldinger hele tiden. Hver gang like før jeg sovner får jeg en ny melding. Jeg burde vel egentlig skru av telefonen, men jeg er for trøtt til å gjøre det også.

Jeg har alltid sovet veldig lett, tror det er mine ur-instinkter som fortsatt er der. For før så måtte man våkne av små lyder skulle man overleve, for farer lusket rundt over alt.
En gang hadde vi innbrudd hjemme mens jeg sov, og ingen av oss våknet. Jeg var vel ikke eldre enn 13 år da dette skjedde. Jeg kan ikke huske om jeg sov lett eller tungt før denne episoden. For kanskje det kan ha noe med saken å gjøre.
Det kan jo være litt irriterende iblandt å våkne av den minste lyd, mens andre kan sove gjennom et jordskjelv.
Men jeg ser egentlig på det som en slags superkraft som kanskje en gang kommer til nytte, kanskje noen skulle finne på å drepe meg mens jeg sover. Lykke til å prøve å snike deg opp til meg mens jeg sover sier jeg bare.Skal ta meg en kaffe snart, kaffe er tingen hvis du vil våkne. Men jeg leste faktisk et sted at et eple på morgenen vekker deg mer enn en kopp kaffe. Og hvis du drikker mye kaffe så blir jo virkningen dårligere. Dvs at du våkner litt rett etter du har drukket en kopp, men blir trøttere en du var før du drakk en halvtimes tid etterpå.

Men nok shit-chat nå, har skrevet nok for i dag tror jeg, er nødt til å prøve å sove litt igjen.
God natt
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits