Everyone needs a little soul searching!

Eg har vært dårlig med blogging i det siste. Det er vel fordi;
1. det er sommer og folk er mer sosiale. (Nesten hele vinter har telefonen min stått stille men nå ringes/meldes den hele tiden! Hvorfor kan folk ikke være slik hele året?!)
2. det har vært mye festing og da er det mye drama. (Tideligvis ikke alle folk er voksne når de drikker)
3. kroppen min blir helt ødelagt etter sosial treff/ fest. (Desverre så har eg kroppen til 50åring)

Selv om eg elsker å feste og har det veldig gøy, trenger eg litt ro og reflekteringstid etterpå.
Eg vet mange folk får fylleangst dagen etterpå, kanskje eg får det etter en stund med mye festing.
Ikke fordi eg har gjort ting som eg angrer på. Er nok den typen som aldri sier "fylla har skylda".
Står alltid for ting eg sier og gjør!

Men eg må innrømme at eg liker ikke helt når folk ser på meg som bare en partyjente. Det fins mange sider av meg og  eg føler ikke alltid at eg får vist dem. Eg kan også forstå at mange føler eg er en "poser" eller "skitzo" siden eg sikfter klær stil og oppfølseler ofte. De blir usikkert når de vet ikke helt hvor de har meg, eller hvilken katogori de skal plassere meg i.

Eg synes det er trist. Jenta som rocker på en konsert eller drikker hele natten lang er meg. Men eg er også jenta som liker å ha middagsselskap og gå på opera. Hvor skal det være slik at den som høre på metal og går i svarte klær skal være en "hard" type? Og en som elsker rosa og shopping skal være en "blåst" type? Synes dette videoklippet forteller hvordan eg føler ;)

http://www.youtube.com/watch?v=4jSzhmTW2uE

Eg har tatt en tur ned til sørlandet for en liten soul searching. Selv om ` to live in fast lane` er morro, er det godt `to have peace of mind`. Kinda like going home feelings. Bare at "hjemme" for meg er ikke hos foreldrene mine eller der eg vokste opp. Men det er hos min venninen min (she`s my Yoda). Hun er en som kjenner meg, respekterer meg, og er glad i meg. Og til tiden kan hun se gjennom meg (Det er nok ikke alltid gøy).

Med hverdagens stress glemmer eg å se den virkelig meg som er i speilet. Og relasjon med andre rundt meg kan gjør at den "meg" gjemme seg noen ganger. Så hvis du har en person eller et sted som kan hjelper deg å sette deg tilbake på sporet når du har glidd ut, er du heldig. En slags psykolog time, de kan ikke fortelle deg hva du skal gjør eller svare dine spørsmål, men de kan reflektere deg. For svarene har du jo alltid hatt inni deg!

Stikkord:

Én kommentar

elisagul

21.05.2010 kl.01:33

He he skjønner deg, man har flere sider og det tror jeg de fleste har, så rart at en setter folk i båser på den måten :p

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits