Talentløs???

Jeg er misunnelig på alle som har en eller annen form for talent. Hvorfor kan ikke jeg også ha et talent?
Nesten alle jeg kjenner er veldig flink til et eller annet. Alle i min familie kan skryte med en eller annen form for utdanning- i hvilket de også er veldig flinke. Jeg hoppet av min utdanning fordi jeg merket at jeg ikke ble noe flink i det.
Jeg har alltid vært bare passe flink i alt jeg driver med, i noens øyne har jeg kanskje vært veldig flink, men det er bare fordi at de ikke var noe flink i det samme. For det har aldri vært noe talent der, bare flink i alt.

Skulle ønske jeg kunne møte noen som kunne finne mitt skjulte talent. For er det ikke sånn man sier at alle har en eller annen form for talent, man må bare finne den først. Men så er jeg ikke så flink til å lete heller. For jeg har seriøst ingen ordentlige interesser heller. Det er som regel slik at jeg begynner med noe, så mister jeg interressen fullstendig etter en relativt kort stund.

Men kanskje er det sånn at talentet kommer først etter å ha holdt på litt lenger enn det jeg pleier å gjøre med det meste.
Men hvordan skal jeg finne talentet mitt da? Det har jeg rett og slett ikke tålmodighet til.
Jeg tror også at jeg gir meg fort av redsel for å finne ut at jeg ikke duger til det. Det er et problem jeg må komme over, jeg bare må liksom være litt flink i alt. Men nå begynner jeg å bli lei, ikke gøy å være litt flink i alt lenger. Jeg vil ha et TALENT!
Stikkord:

2 kommentarer

Kristina Bergsvik

28.04.2010 kl.11:06

Så søt bloggen din er :-)

Hva synes du om vår? Vi ligger på 94. plass, burde vi vert høyere eller lavere?

01.05.2010 kl.12:50

Må du ha et talent? Kanskje være flink i alt er "talenten" din?

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits