Bunny Munros død

Hvis du er interresert i sex og dysterhet er dette boken for deg.
Da jeg først åpnet boken var jeg intetanende om hva den handlet om. Jeg noen tanker om at det kunne være noe røft eller melankolsk (siden det var Nick Cave som hadde skrevet boken), og det var det også. Men at det skulle handle om en sexgal mann( Bunny(passende navn forresten)) som aldri kunne få fitte vekk fra tankene sine trodde jeg ikke.
Jeg må jo si at jeg syntes dette var en spennende overraskelse og gjorde det gøy å lese videre.  Men selvom boken handler mye om sex og alle damene han møtte under reisene sine som dørselger av diverse forskjønnelsesprodukter er det ingen god følelse man nødvendigvis sitter med når man leser boken. Sexavhengigheten er et problem for Bunny, og han er ikke akkurat noe godt forbilde for sønnen sin som er med på en av reisene hans. For ettert  at hverdagen deres har blitt forandret etter en tragisk hendelse begynner den smarte sønnen på ni år å få et litt annet syn på faren som han alltid har sett sånn opp til. Det får meg til å tenke på hvor mange der ute som ikke burde fått barn.

Det fine med denne boken er at man får forskjellige ting veldig godt beskrivd, som foreksempel fitta til Avril Lavigne eller rumpa til Kylie Minouge ( noe som får meg til å lure på om Nick Cave har vært borti noen av dem). Så dere gutter der ute som lurer på hvordan man egentlig skal fantasere- her kan du kanskje plukke opp noen tips.

Dessuten vil jeg påpeke at er du glad i sex, så kan du alltids få det. Du må bare prøve hardt nok, det gjorde Bunny!Stikkord:

Én kommentar

Sylvia-Chan <3 CrazyBanana.

20.03.2010 kl.17:35

det hørtes egentlig litt gøy ut :] men...TT~TT jeg leser aldri *stort problem*

-skal prøve å lese den uansett! :D

Skriv en ny kommentar

Mandy Dexter

Mandy Dexter

7, Oslo

Cosplayers and Online-store owners (www.retrovintage.no)

Kategorier

Arkiv

hits